Werkwijze

Bij Private Matchmaking staan aandacht en kwaliteit centraal, zodat u een toekomst op kan bouwen met de juiste persoon. Wij nemen de tijd om u, uw wensen en uw toekomstdromen te leren kennen.

Succes via exclusief datingbureau

kennismakingsgesprek

Om uw ideale partner te kunnen vinden, is het van belang dat wij u goed leren kennen. Ieder persoon is uniek en om te zorgen dat wij u kunnen voorstellen aan uw droomvrouw, begint de matchmaker altijd met een persoonlijk intakegesprek. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer 2 uur en kan zowel online als bij u thuis of op kantoor plaatsvinden. Wij bespreken onder andere wie u bent, wat uw wensen en behoeften zijn, uw karaktereigenschappen en uw levensstijl. Na afloop wordt er een overeenkomst afgesloten en kan onze zoektocht beginnen!

de geschikte vrouw

Op basis van de uitkomsten van het kennismakingsgesprek, gaat uw persoonlijke matchmaker op zoek naar de geschikte vrouw. Door ons brede eigen netwerk en het intensieve contact met zowel nationale als internationale matchmakers, beschikken wij over een ruim bestand met mooie, intelligente en beleefde vrouwen.

de ontmoeting

Zien wij een potentiële match? Dan leggen wij u het partnervoorstel met profielschets, naam en telefoonnummer voor. U heeft zelf de keuze of u de potentiële partner wilt ontmoeten en u benadert de kandidaat zelf.
Ziet u een ontmoeting niet zitten of blijkt er achteraf geen klik te zijn, dan doen wij u een nieuw voorstel.

terugkoppeling

Niet alleen tijdens het zoekproces, maar ook na afloop van de date kunt u rekenen op professioneel advies van Private Matchmaking. Na afloop van de date neemt uw matchmaker contact met u op, om terug te blikken en te reflecteren op uw date. Deze terugblik kan zo kort of zo lang zijn als u zelf wilt. Tijdens deze terugkoppeling bespreken wij onder andere hoe u de ontmoeting heeft ervaren, wat u aantrekkelijk vond en waar u twijfels bij heeft.
Tijdens het gehele datingproces kunt u op ons advies rekenen en staan wij voor u klaar, als persoonlijk consultant maar ook als datingcoach.
radboud-uitsnede-3

Neem contact met mij op