Exclusieve matchmaking

Private Matchmaker is er speciaal voor onafhankelijke mannelijke singles die toe zijn aan een stabiele relatie met de juiste persoon. Onze clientèle hebben behoefte aan een stabiele relatie met toekomstperspectief, maar zijn veelal te druk om in het dagelijks leven een geschikte partner tegen te komen. Private Matchmaking is dé matchmakingservice die u op discrete wijze succesvol helpt bij de zoektocht naar uw droomvrouw.

Matchmaker voor professionals

Bij Private Matchmaking bent u, de onafhankelijke man, aan het juiste adres als u op zoek bent naar een aantrekkelijke en loyale vrouw om een langdurige relatie mee op te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen tussen mannelijke ondernemers, CEO’s, bestuurders en andere leiders die gaan voor kwaliteit, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied.
Bij Private Matchmaking helpen wij ambitieuze, onafhankelijke en drukbezette mannen aan een vrouw die oprecht geïnteresseerd is in u als persoon. Bij Private Matchmaking vinden wij de partner die bij u past: wij werken samen met internationale matchmakers, waardoor ons bestand bestaat uit vrouwen die mooi, intelligent en beschaafd zijn.

High quality matching voor ambitieuze mannen

Bij Private Matchmaking nemen wij niet zomaar elke cliënt aan. Wij bemiddelen uitsluitend voor relaties waarbij men streeft naar een duurzame relatie. Het vinden van de perfecte vrouw vereist namelijk tijd en aandacht. Aangezien uw tijd kostbaar is, nemen wij de tijd om aandachtig de vrouwen te selecteren die passen bij uw levenswijze, wensen en toekomstdromen. Met de hulp van Private Matchmaking is de kans op een geslaagde match aanzienlijk hoger dan wanneer u zelf op zoek gaat via contactadvertenties of gebruik maakt van reguliere internetdating. Het percentage geslaagde cliënten via Private Matchmaking ligt op maar liefst 83%, terwijl er via de reguliere internetdating in slechts 7% van de gevallen een ideale match uit voortkomt.

Private matchmaker: succes gegarandeerd!

Voor succesvolle singles is het niet makkelijk om een eerlijk, betrouwbaar en loyale partner voor de lange termijn te vinden via de reguliere weg. Al jarenlang helpen wij succesvolle en ambitieuze mannen met een druk leven aan een geschikte partner. De vrouwen in ons netwerk zijn intelligent, beschaafd en natuurlijk mooi. Naast ons eigen netwerk werken wij ook samen met internationale matchmakers, waardoor wij u kunnen voorstellen aan een vrouw waar u mee voor de dag kunt komen!
Om u beter te leren kennen en een geschikte partner voor u te kunnen vinden, beginnen wij altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel online als bij u thuis of op kantoor plaatsvinden en is bedoeld om uw persoonlijkheid en behoeftes in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek en andere gegevens, gaan wij op zoek naar de perfecte vrouw. Doen wij u een voorstel, maar bent u niet enthousiast of is er geen klik? Dan zoeken wij verder en doen wij u een nieuw voorstel.
radboud-uitsnede-3

Neem contact met mij op