De vrouw die u zoekt

Bent u als zelfstandige, goed ontwikkelde en verzorgde man op zoek naar een interessante en aantrekkelijke vrouw om een langdurige relatie mee op te bouwen? De juiste partner vinden is vaak niet eenvoudig voor mannen met een onafhankelijke levensstijl. Private Matchmaking brengt als ervaren relatiebemiddelingsbureau intelligente, beschaafde en knappe mannen en vrouwen samen. Wij onderscheiden ons al meer dan 30 jaar met exclusieve matchmaking voor onafhankelijke mannen die op zoek zijn naar een serieuze, vaste relatie. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar dat u een gelijkgestemde kunt ontmoeten.

Private Matchmaking: datingbureau voor hoger opgeleiden

Als u een ambitieuze man bent met een drukke baan, valt het in het dagelijkse leven niet altijd mee om een leuke vrouw tegen te komen waar het mee klikt. U weet bij een toevallige ontmoeting ook niet zeker of de bewuste vrouw ook op zoek is naar een duurzame relatie.

Private Matchmaking bespaart u veel tijd en onzekerheid. Wij helpen moderne mannen op discrete wijze aan een vrouwelijke partner die hun leven verrijkt. De goed opgeleide, onafhankelijke en mooie vrouwen in ons bestand zijn allen op zoek naar een match om een toekomst mee op te bouwen. Zij willen zich verbinden aan de man van hun dromen.
shutterstock_653651722

Vrouw gezocht? Matchen in opleidingsniveau, levensstijl en relatiedoel

Private Matchmaking helpt onafhankelijke mannen die een serieuze, betekenisvolle relatie met een vrouw willen. Wij verenigen gelijkgestemden met behulp van intelligente matchmaking, zodat uw kansen om een partner voor het leven te vinden aanzienlijk worden vergroot. Daarbij houden wij rekening met meerdere factoren. In de eerste plaats de opleidingsachtergrond.
De vrouwen in ons bestand zijn over het algemeen hoog opgeleid, om ook een intellectueel stimulerende relatie mogelijk te maken. Ten tweede zorgen wij voor een matchende levensstijl, waarbij de partners elkaar aanvullen. Daarnaast houden wij rekening met uw persoonlijke relatiedoel om een passend voorstel te kunnen doen.

Matchmaking bureau met persoonlijke benadering, zorgvuldige selectie en groot netwerk

Met Private Matchmaking is de succeskans een stuk groter dan wanneer u een contactadvertentie plaatst in de categorie man zoekt vrouw. Het percentage geslaagde cliënten via ons bemiddelingsbureau ligt op 83%. Een groot verschil met reguliere internetdating, waar in slechts 7% van de gevallen een perfect match uit voortkomt.

Wij maken het verschil met een persoonlijke benadering (wij kennen de vrouwen in ons bestand ook echt), een zorgvuldige selectie van kandidaten én een groot netwerk. Private Matchmaking werkt samen met internationale matchmakers in onder meer Nederland, Spanje, Zwitserland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Onafhankelijke vrouw gezocht? De grootste slagingskans als u als man een vrouw zoekt

De weg als single onafhankelijke man richting een serieuze liefdesrelatie begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek met Private Matchmaking bij u thuis, op kantoor, via Skype of Facetime. In een persoonlijk gesprek komen wij te weten wie u bent, wat u doet, wat u zoekt in een partner en wat voor soort relatie u zou willen. Op basis van deze profielschets stellen wij een overeenkomst op en gaan wij aan de slag. U maakt een afspraak met een kandidaat-vrouw die bij u past, om vervolgens kennis te maken. Het kan zijn dat er toch geen klik is, in dat geval doen wij u een nieuw voorstel.

Private Matchmaking is uw betrokken partner in uw zoektocht naar de ware liefde. Naar een vrouw met wie u passie en intimiteit kunt delen. Daarbij gaan wij discreet te werken. Uw privégegevens blijven ook daadwerkelijk privé. Uw persoonlijke gegevens zijn niet online zichtbaar. Bent u klaar voor een lange en gelukkige relatie? Neem contact op met Private Matchmaking en maak nu een afspraak om uw toekomstige vrouw te ontmoeten.
radboud-uitsnede-3

Neem contact met mij op