Mens en Relatie is een relatiebemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in persoonlijke relatiebemiddeling. Private Matchmaking is een speciale service waarin bemiddeling een nog persoonlijkere benadering heeft.
Mens en Relatie is een groot relatiebemiddelingsbureau. Met veel zorg werkt Mens en Relatie aan haar taak mensen met elkaar in contact te brengen.

Bemiddeling via Mens en Relatie

Mens en Relatie heeft een zeer divers cliëntenbestand. Op deze manier kunnen onze consulenten u zo goed tegemoetkomen in uw partnerwensen. Door onze zorgvuldige bemiddeling vindt meer dan 75 procent van de ingeschrevenen bij Mens en Relatie binnen 1 jaar een partner. Met deze succesvolle relatiebemiddeling kunnen we dus ook prima voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen ons klantenbestand. Bovendien werkt Mens en Relatie discreet; onze consulenten hebben een solide opleiding gevolgd en tevens een geheimhoudingsplicht. Uw consulent zoekt voor u naar een goede match. Binnen haar of zijn eigen netwerk en de netwerken van de collega consulenten in omliggende regio’s. Zo nodig kan de consulent worden bijgestaan  door de relatiepsychologe van Mens & Relatie.

Wij zijn een groot bureau, maar al  onze consulenten kennen hun cliënten afzonderlijk. Onze afdeling ‘Bemiddeling’ zoekt voor u op landelijke schaal en zo gewenst ook in België. Zo bemiddelen we op diverse manieren: landelijk, regionaal en in uw eigen woonplaats. Door deze krachtige methode van bemiddelen vindt 3 van de 4 cliënten binnen 1 jaar een partner.

Wij stellen kandidaten aan u voor die matchen met uw profiel. Op basis hiervan maakt u een afspraak voor een ontmoeting.  Hoeveel partnervoorstellen u van ons krijgt, is afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Normaliter zijn dit er ruim voldoende voorstellen om te slagen.

Contact

Wilt u meer weten over Mens en Relatie? Op de website mens-en-relatie.nl vindt u volop informatie. Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt contact met ons opnemen via 077 – 352 03 53 of een mail sturen naar vragen@mensrel.nl.