wij zijn op zoek naar een partner voor

Marie, 59 jaar
Regio oost Nederland


Marie is 59 jaar. Marie is een charmante vrouw van 1.79 m. met lichtbruine ogen en halflang donkerblond haar. Ze heeft een slank postuur en kleedt zich stijlvol en verzorgd. Marie is niet gelovig, rookt niet en houdt van een goed glas wijn. Marie is geboren in Gent (België), is gescheiden en heeft drie uitwonende kinderen met wie ze een goede relatie heeft. Ze werkt als zelfstandig ondernemer werkzaam als binnenhuis ontwerper (hbo).
Je kan Marie omschrijven als vrolijk, loyaal, beschaafd, verbindend en gevoelig. Ze is zorgzaam, een levensgenieter en een stadsmens, een bezige bij die soms wat druk in haar hoofd kan zijn. Marie houdt o.a. van koken, etentjes organiseren, wandelen met haar hond, fietsen, golfen en popconcerten of musea bezoeken. Ze gaat graag een weekendje weg naar een stad of naar het strand. Marie zou graag een evenwichtige, vitale man met humor ontmoeten met wie ze rustig een relatie kan opbouwen en samen ervaringen kan delen en opdoen.
Marie, 59 jaar

Marie is een charmante vrouw van 1.79 m. met lichtbruine ogen en halflang donkerblond haar...
LEES VERDER

Jeanne, 74 jaar

Jeanne is een charmante vrouw met een sterke persoonlijkheid, is eerlijk, rechtstreeks en direct...
LEES VERDER

Juanita, 44 jaar

Juanita is een mooie, slanke en intelligente vrouw van 1.68m lang, donker halflang haar...
LEES VERDER

Ivo, 53 jaar

Ivo is een goed uitziende, ondernemende, levenslustige man met een energieke...
LEES VERDER
Wij ontvangen graag informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij onherroepelijke toestemming om uw gegevens indien wenselijk aan onze cliënt te tonen. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen.