wij zijn op zoek naar een partner voor

Stephanie, 59 jaar
Regio west Nederland


Stephanie is een charmante open vrouw. Ze is authentiek en staat positief in het leven. Ze is krachtig en zacht, energiek en stil, breed geïnteresseerd en ontvankelijk. Een kameleon, op haar gemak in de meeste settings, met een creatieve geest en met een gulle lieve zachte kant. Stephanie is representatief, slank, 1.83 m., groene ogen en heeft halflang koperblond haar, kleedt zich naar de situatie van klassiek zakelijk tot vrouwelijk stoer. Geb: okt. 1960, heeft samengewoond en heeft twee volwassen zelfstandig wonende kinderen (een zoon en een dochter) waar ze een fijne band mee heeft. Ze rookt niet, drinkt af en toe een wijntje en heeft een eigen spiritueel bewustzijn.
Ze is werkzaam als interim bestuurder en doet coachwerk. Ze geniet van buiten zijn in de natuur en kuieren in de stad, spontane acties, paardrijden en skiën, lang dineren met vrienden, stevige wandelingen met de hond. Van culturele activiteiten, lezen en reizen wordt genoten en zo ook van heerlijk in stilte en harmonie samen thuis zijn na een drukke werkdag.
Altijd op zoek naar de verbinding met hoofd en hart, altijd in dialoog willen blijven. Daarin is Stephanie open minded, zonder oordelen. Vrijheid in verbondenheid. Gelijkwaardige partners. Samen het leven leven, elkaar liefhebben, koesteren en omarmen.
Kristel, 59 jaar

Kristel is een charmante, energieke, vrolijke vrouw, bruine ogen en normaal postuur. Ze woont in...
LEES VERDER

Stephanie, 59 jaar

Charmante open vrouw, authentiek en staat positief in het leven. Ze is krachtig en zacht, breed geïnteresseerd...
LEES VERDER

José, 57 jaar

José is een knappe, vrouw met blauwe ogen, lang bruin haar, modern vrouwelijk gekleed...
LEES VERDER

Sylvia, 62 jaar

Leuke, vlotte, spontane vrouw, met pittig kapsel, blond haar, blauwe ogen, is creatief van geest en...
LEES VERDER
Wij ontvangen graag informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij onherroepelijke toestemming om uw gegevens indien wenselijk aan onze cliënt te tonen. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen.