wij zijn op zoek naar een partner voor

Kristel, 59 jaar
Regio midden Nederland


Kristel is een charmante, energieke, vrolijke vrouw geboren in 1960, 1,71, bruine ogen en normaal postuur. Ze woont in een mooi, stijlvol ingericht huis waar haar twee zonen, 20 en 22 jaar, af en toe in het weekend ook nog graag komen. In het verleden heeft ze fiscaal recht gestudeerd en is op dit moment werkzaam als beleidsadviseur; in deze baan kan ze goed haar creatieve ideeën kwijt.
Kristel is een actieve dame die houdt van gezelligheid; met de hardloopclub gaat ze 2x per week rennen maar ook lekker samen eten of iets anders, houdt van mooie (pop)concerten en doet een poging om Italiaans te leren. Gezellig met vriendinnen uit eten of tripjes maken doet ze het liefst. Daarnaast houdt ze van verre reizen, op dit moment staat Azië op het verlanglijstje. Kristel is Katholiek opgevoed maar niet praktiserend, ze rookt niet en drinkt af en toe een glaasje.
Voor Kristel zijn trouw en vertrouwen heel belangrijk, evenals gelijkwaardigheid en respect voor elkaar. Anderen beschrijven haar als een makkelijke prater, zorgzaam, een aanpakker en gevoelsmens. Kristel zou een lieve man willen ontmoeten waarmee ze van de kleine dingen van het leven kan genieten; spontaan een boswandeling, lekker samen op de bank filmpje, theater, museum (pop)concert of wie weet samen die verre reis maken.
Kristel, 59 jaar

Kristel is een charmante, energieke, vrolijke vrouw, bruine ogen en normaal postuur. Ze woont in...
LEES VERDER

Stephanie, 59 jaar

Charmante open vrouw, authentiek en staat positief in het leven. Ze is krachtig en zacht, breed geïnteresseerd...
LEES VERDER

José, 57 jaar

José is een knappe, vrouw met blauwe ogen, lang bruin haar, modern vrouwelijk gekleed...
LEES VERDER

Sylvia, 62 jaar

Leuke, vlotte, spontane vrouw, met pittig kapsel, blond haar, blauwe ogen, is creatief van geest en...
LEES VERDER
Wij ontvangen graag informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij onherroepelijke toestemming om uw gegevens indien wenselijk aan onze cliënt te tonen. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen.