wij zijn op zoek naar een partner voor

Sylvia, 62 jaar
Regio noord Nederland


Sylvia is een leuke, vlotte, spontane vrouw. Ze is 1.62m en heeft een normaal postuur, grijsblauwe sprekende ogen en kort blond modern zittend haar. Dit past bij haar. Ze draagt casual vrouwelijke kleding. Sylvia is creatief van geest en vindt rust in tekenen en schilderen. Is ook graag actief bezig zoals op de mountainbike, wandelen en naar de sportschool en houdt van gezellig uit eten, met vriendinnen afspreken, musea, winkelen, klussen in huis, heeft gevoel voor kleur en stijl.
Sylvia is MBO plus opgeleid, werkt als recherche assistent. Ze houdt van haar werk, de reuring en geen dag hetzelfde is wat haar aanspreekt in dit beroep. Is geboren in april 1957, gescheiden, wel gelovig opgevoed maar is niet praktiserend, heeft 2 volwassen kinderen uitwonend.
Ze zoekt: weer een stukje gezelligheid, een sparringpartner, plannen maken samen, de gewone dingen van alle dag bespreken, een luisterend oor, intimiteit, jezelf kunnen en mogen zijn, het leven vieren, wat voor elkaar betekenen, elkaar aanvullen, er wat moois van maken.Sylvia heeft inmiddels een partner gevonden.
Bent u ook op zoek? Kijk eens naar het verhaal van de kandidaten hieronder.
Niet degene die u zoekt? Wij helpen u graag verder.
Marie, 59 jaar

Marie is een charmante vrouw van 1.79 m. met lichtbruine ogen en halflang donkerblond haar...
LEES VERDER

Jeanne, 74 jaar

Jeanne is een charmante vrouw met een sterke persoonlijkheid, is eerlijk, rechtstreeks en direct...
LEES VERDER

Juanita, 44 jaar

Juanita is een mooie, slanke en intelligente vrouw van 1.68m lang, donker halflang haar...
LEES VERDER

Ivo, 53 jaar

Ivo is een goed uitziende, ondernemende, levenslustige man met een energieke...
LEES VERDER
Wij ontvangen graag informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij onherroepelijke toestemming om uw gegevens indien wenselijk aan onze cliënt te tonen. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen.