wij zijn op zoek naar een partner voor

Sylvia, 62 jaar
Regio noord Nederland


Sylvia is een leuke, vlotte, spontane vrouw. Ze is 1.62m en heeft een normaal postuur, grijsblauwe sprekende ogen en kort blond modern zittend haar. Dit past bij haar. Ze draagt casual vrouwelijke kleding. Sylvia is creatief van geest en vindt rust in tekenen en schilderen. Is ook graag actief bezig zoals op de mountainbike, wandelen en naar de sportschool en houdt van gezellig uit eten, met vriendinnen afspreken, musea, winkelen, klussen in huis, heeft gevoel voor kleur en stijl.
Sylvia is MBO plus opgeleid, werkt als recherche assistent. Ze houdt van haar werk, de reuring en geen dag hetzelfde is wat haar aanspreekt in dit beroep. Is geboren in april 1957, gescheiden, wel gelovig opgevoed maar is niet praktiserend, heeft 2 volwassen kinderen uitwonend.
Ze zoekt: weer een stukje gezelligheid, een sparringpartner, plannen maken samen, de gewone dingen van alle dag bespreken, een luisterend oor, intimiteit, jezelf kunnen en mogen zijn, het leven vieren, wat voor elkaar betekenen, elkaar aanvullen, er wat moois van maken.
Kristel, 59 jaar

Kristel is een charmante, energieke, vrolijke vrouw, bruine ogen en normaal postuur. Ze woont in...
LEES VERDER

Stephanie, 59 jaar

Charmante open vrouw, authentiek en staat positief in het leven. Ze is krachtig en zacht, breed geïnteresseerd...
LEES VERDER

José, 57 jaar

José is een knappe, vrouw met blauwe ogen, lang bruin haar, modern vrouwelijk gekleed...
LEES VERDER

Sylvia, 62 jaar

Leuke, vlotte, spontane vrouw, met pittig kapsel, blond haar, blauwe ogen, is creatief van geest en...
LEES VERDER
Wij ontvangen graag informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij onherroepelijke toestemming om uw gegevens indien wenselijk aan onze cliënt te tonen. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen.