wij zijn op zoek naar een partner voor

Edith, 57 jaar
Regio midden Nederland


Knappe vrouw, elegant en beschaafd met blond halflang haar en blauwgroene ogen, lang en slank, optimistisch en prettig in de omgang, vrolijk en gastvrij: een krachtige en warme persoonlijkheid. Zou graag weer een man in haar leven willen, iemand waar ze voor kan leven en samen genieten van de kleine en grote dingen.
Edith is een vrouw met een warm hart voor anderen. Betrokkenheid bij, zorgzaamheid voor en interesse in de ander en een bijdrage mogen leveren aan het geluk van de ander geven haar leven zin. Met enthousiasme en positiviteit treedt zij de kansen en uitdagingen van het leven tegemoet. Zij is een vechter, loyaal, sociaal en ook gewoon gezellig. Huiselijkheid aan de ene kant en er op uit gaan aan de andere kant. Met hond of golftas. Thuis met een boek, goede film, muziek (speelt zelf) of aan het schilderen. Professioneel werkzaam geweest als logopedist en advocaat.
Edith is 57, weduwe, kinderloos en rookt niet. Ze is 1.80, brildragend en kleedt zich casual/sportief en in stijl als de gelegenheid daartoe uitnodigt.Edith heeft inmiddels een partner gevonden.
Bent u ook op zoek? Kijk eens naar het verhaal van de kandidaten hieronder.
Niet degene die u zoekt? Wij helpen u graag verder.
Marie, 59 jaar

Marie is een charmante vrouw van 1.79 m. met lichtbruine ogen en halflang donkerblond haar...
LEES VERDER

Jeanne, 74 jaar

Jeanne is een charmante vrouw met een sterke persoonlijkheid, is eerlijk, rechtstreeks en direct...
LEES VERDER

Juanita, 44 jaar

Juanita is een mooie, slanke en intelligente vrouw van 1.68m lang, donker halflang haar...
LEES VERDER

Ivo, 53 jaar

Ivo is een goed uitziende, ondernemende, levenslustige man met een energieke...
LEES VERDER
Wij ontvangen graag informatie over u zodat wij samen met onze cliënt een eerste inschatting kunnen maken of een eventuele kennismaking zinvol kan zijn. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. U geeft hierbij onherroepelijke toestemming om uw gegevens indien wenselijk aan onze cliënt te tonen. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met u hoe we u met elkaar in contact zullen brengen.