Een greep uit de vrouwen in ons bestand

Henriette | 54 jaar

Laat zich graag culinair verwennen

Henriëtte is een vrouw met een natuurlijke charme en klasse. Weduwe met een zoon en kleinkinderen, die in het buitenland wonen (ze bezoekt ze enkele malen per jaar). Bruin haar, bruine ogen met zachte blik. Ze is integer, gepassioneerd en vrouwelijk. Haar interesses zijn veelzijdig: ze is creatief, sportief en houdt van dieren (o.a. paarden en honden). Ze zoekt een integere man voor een liefdevolle relatie . Trefwoorden: trouw en respect.

Amanda | 43 jaar

Een vrouw die van het leven houdt

Toen Amanda de deur open deed, werd ik getroffen door haar sprankelende, levendige uitstraling. Deze indruk werd bevestigd in het boeiende gesprek dat volgde, waarbij ik uitgedaagd werd en we samen veel gelachen hebben. Amanda heeft een brede interesse en is een snelle denker. Ze is een aantrekkelijke vrouw die hartstochtelijk van het leven houdt en dit graag met een man wil delen die net als zij avontuurlijk en positief ingesteld is. Klein, slank, koperkleurig haar met een diepe gloed en groene ogen. Ze is een succesvol onderneemster die houdt van hard werken, maar ook weet te genieten van de mooie dingen des levens. Naar mijn inschatting past een ondernemende, actieve man bij haar. Ik zie al voor me hoe Amanda met haar nieuwe levensgezel avontuurlijke reizen maakt, samen gaat sporten en genieten van een goed glas wijn. Een ondernemer, manager of CEO past denk ik het beste bij haar persoonlijkheid.

Frederique | 63 jaar

Een dame met allure

Bij het persoonlijk bezoek aan Frederique werd ik getroffen door haar rust en empathie. Het is een representatieve dame met allure, stijl en klasse die gezellig, warm en open is. Grijs haar in prachtige boblijn, blauwe ogen, 1.69m lang. Ze is empathisch, rustig en emotioneel stabiel, een rustpunt in het leven. Ze onderhoudt warme contacten met vrienden, familie en zakenrelaties. Ze is weduwe, heeft dit goed verwerkt en heeft het bedrijf van haar overleden man inmiddels verkocht. Na een periode van verwerking stelt ze zich nu open voor een nieuwe liefde in haar leven. De man die aan haar zijde komt, zal in haar een echte steun en toeverlaat vinden. Frederique is een vrouw met wie je voor de dag kunt komen. Men zei vroeger wel eens “achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw”.

Patricia | 39 jaar

Schoonheid in kunst en natuur

Lang en slank (1.73m) met lang blond haar en blauwe ogen. Rookt niet, Hbo-opgeleid, gescheiden, twee kinderen. Originele, intelligente, charmante, mooie vrouw. Jong van geest, bevlogen. Ze heeft een brede interesse, is autonoom, kan ontzettend genieten van schoonheid in kunst en natuur en houdt van reizen en het organiseren van diners. Ze is optimistisch en stabiel. Ze zoekt een man die in kunst geïnteresseerd is.

Private Matchmaking is de meest succesvolle methode om een partner te vinden. We zitten al meer dan 30 jaar in de relatiebemiddeling en we merkten dat er grote behoefte is aan betere matchmaking. Iedereen kan zich aanmelden op een datingsite. Maar als CEO, entrepreneur of top-manager wil je niet dat iedereen je gegevens online kan zien. Jouw privé moet privé blijven. Daarom zijn we met Private Matchmaking gestart. Discreet, exclusief en succesvol.

De profielen op deze website kunnen omwille van privacy redenen aangepast zijn.